lauantai 2. maaliskuuta 2019

Suomen kansa ensin rp marco de wit ja kansalaispuolue tuula komsi vaaliliiton ja puoluehankkeiden KGB eli nykyisen FSB:n moskovan oblastitaustoja

Suomen kansa ensin rp marco de wit ja kansalaispuolue tuula komsi vaaliliiton ja puoluehankkeiden KGB eli nykyisen FSB:n moskovan oblastitaustoja:




Lokakuussa 2016 Itä-Ukrainan miehitetyillä alueilla – ”kansantasavalloissa” – järjestettiin paikallisvaalit, joissa ”vaalivalvojina” toimi Johan Bäckmanin ohella tuolloin Donetskissa propagandatehtävissä toiminut Jarmo Ekman sekä tuolloin, ja yhä edelleen, Itä-Ukrainassa venäläiskomenteisessa Prizrak prikaatissa taisteleva Petri Viljakainen. (2)

Joo ennen nämä "Punalippu liehu"-laulajat tiedettiin laakista "ryssänkätyreiksi" kuten skp moskovan käenpoikaseksi. Nyt saattaa olla että joku menee halpaan?


Historioitsija Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa valistajanne ns. eduskuntavaaleissa 2019.


Suositan äänestämään Heikki Luotoa PS Pirkanmaa eduskuntavaaleissa 2019

Se on moro!


----------------------
SKE + kansalaispuolue vaaliliitto KGB-taustat julki suomalaisille äänestäjille:
https://ske-kansalaispuolue-vaaliliitto.blogspot.com/
----------------

Tietoja minusta

Oma valokuva

Desantit ulos hallitusvastuusta
https://desantit-hallituksessa-ulos.blogspot.com 
Valitettavasti SKE ei vaadi Ryssä ulos miehittämiltään Suomen aluielta, joten voidaan pitää perustellusti miehittäjä-Ryssän sorkkana keskuudessamme ja valheellisina väitteitään matuinvaasion vastustamisesta

Suomen Kansa Ensin eduskunta- ja eurovaaliehdokkaat Pirkanmaallla: Desanttien vaaliliitto SKE + kansalaispuolue eduskuntaehdokkaat näette ja osaatte varoa.
https://ske-eduskuntavaaliehdokkaat-pirkanmaa.blogspot.com

Valitettavasti Olli Heikkilä ehdokkaana, joka on tunnettu videoitsija jo yli 15 v ajalta sortui skevideoitsijaksi, toisaalta hyvä nähdään tämän KGB sorkan toimintaa kaikki. Youtube mikä on ollut pääkanava on tosin suurimman osan tileistä ja videoista tuhonnut.
Eurovaaliehdokkaat Pirkanmaa SKE
Toki laajemmin tarvittaessa:

Desantit hallituksessa tuomiolle ja ulosottoon:
https://desantit-hallituksessa.blogspot.com

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto tamperelainen historioitsija https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com suosittelee
Heikki Luoto PS perussuomalaisista  vaihtoehdoksi mikäli itse ei ole eduskuntaehdokkaana.

Tavoitteena kansallinen Suomi, ei monikansallien Babylonia.
Kansakuntien eurooppa eurooppalaisilla kansoilla eurooppalaisin tavoittein ilman rummunpaukuttajia ja islamin ulinaa ja vaaraelementtejä kansallisille arvoillemme:
https://white-alternative-into-parliament.blogspot.com/ valkoinen vaihtoehtoehto

--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti